ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

BATH GAS & ENERGY ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΟΥΚΗΣ

ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε οικιακού και επαγγελματικού καταναλωτή και τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε, υπάρχουν ηλιακοί θερμοσίφωνες διαφόρων τύπων απ’ όπου μπορείτε να επιλέξετε.

-Ηλιακοί Θερμοσίφωνες GLASS (Εμαγιέ) διπλής και τριπλής ενέργειας – ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ
-Ηλιακοί Θερμοσίφωνες INOX διπλής και τριπλής ενέργειας με εξωτερικό περίβλημα ανοξείδωτο αντιμαγνητικό χάλυβα (304BA) – ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

Ο Ηλεκτρικός Θερμοσίφωνας, είναι μία συσκευή που παρέχει ζεστό νερό χρήσης χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας είναι ένα κυλινδρικό δοχείο, αποτελούμενο από διπλά θερμομονωμένα τοιχώματα και μια ηλεκτρική αντίσταση που βρίσκεται μέσα στο δοχείο.

Με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνεται αυτή η αντίσταση, η οποία με τη σειρά της θερμαίνει το νερό, μέσα στον κύλινδρο. Ο θερμοσίφωνας είναι συνδεδεμένος με την παροχή νερού και για κάθε ποσότητα θερμού νερού που αντλείται για χρήση, υπάρχει αυτόματη αναπλήρωση με ψυχρό νερό.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες της ARISTON είναι προϊόντα υψηλής ενεργειακής κλάσης και είναι πλήρως εναρμονισμένα με τον κανονισμό ErP (Energy related Products).

Ο κανονισμός ErP καθορίζει το ελάχιστο όριο ενεργειακής απόδοσης που πρέπει να έχουν τα προϊόντα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού για να πάρουν το σήμα CE και να πωλούνται στην Ευρώπη.

Η Άριστη ποιότητα των Ηλιακών θερμοσιφώνων εξασφαλίζεται με την χρήση ρομποτικής τεχνολογίας, υψηλών προδιαγραφών υλικών κατασκευής και λεπτομερή ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες κλειστού κυκλώματος, χαρακτηρίζονται από την υψηλή αντοχή, τις άριστες συγκολλήσεις και το άψογο φινίρισμα, με δυνατότητα κάλυψης όλων των αναγκών για ζεστό νερό χρήσης κάθε σύγχρονης κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης (π.χ. ξενοδοχείο, βιομηχανική μονάδα κ.α.)

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ