ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

BATH GAS & ENERGY ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΟΥΚΗΣ

ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις υδραυλικές σας εγκαταστάσεις, οι ενδείξεις είναι πολλές, καλέστε μας και οι καλύτεροι τεχνικοί θα βρεθούν άμεσα στο χώρο σας για την επίλυση τους. Είτε το πρόβλημα είναι συνεχής λειτουργία των σωληνώσεων ακόμη και με κλειστή παροχή, είτε υγρασία στους τοίχους, είτε περίεργος θόρυβος από τους σωλήνες, η λύση είναι άμεση, BATH GAS ENERGY Χρήστος κουτούκης Υδραυλικός Ζωγράφου, Αθήνα. 

ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ & ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Έχετε πρόβλημα με την αποχέτευσή σας; Βούλωσαν οι σωληνώσεις του κτιρίου σας; Καλέστε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, πάντα με την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών που μας χαρακτηρίζει. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα αποφράξεων. Επεμβαίνουμε ταχύτατα στο χώρο σας, προσφέροντάς σας υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου. Με σταθερά τις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑ?

ΥΔΡΕΥΣΗ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Οι αποχετεύσεις είναι ενα κομμάτι της εργασίας μας πολύ σημαντικό για την υγιεινή μας. Αναλαμβάνω άμεσα και αποτελεσματικά να διορθώσω όποιο πρόβλημα υπάρχει στο δίκτυο αποχέτευσης του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου, διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα και πιστοποιημένα υλικά σε συνδυασμό με εμπειρία και υπευθυνότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Η ντουζιέρα ή η μπανιέρα είναι το κεντρικό σημείο ενός μπάνιου. Κανείς δεν πάει στο νιπτήρα για να αποβάλει το στρες και την κούραση της ημέρας. Μία μεγάλη πολυτελής μπανιέρα μπορεί να είναι το εισιτήριο σας στην απόλυτη χαλάρωση όπως κάλλιστα και ένα ντους με τζαμαρία. Ακόμη και ένα μικρό γωνιακό ντους μπορεί να γίνει εξαιρετικό με τις κατάλληλες αναβαθμίσεις.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και μετά την εγκατάσταση / επισκευή, χρησιμοποιώντας πάντα εξαρτήματα υψηλών προδιαγραφών με εγγύηση από τις πιό καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο μας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Στην BATH GAS ENERGY και στην κατηγορία των  Ειδών Υγιεινής  διαθέτουμε  ολοκληρωμένες  προτάσεις και λύσεις για το μπάνιο σας. Στον 1o όροφό του καταστήματος μας  λειτουργεί  έκθεση ειδών υγιεινής  και  πλακιδίων στην οποία ο επισκέπτης   έχει  την  δυνατότητα  να επιλέξει  ότι  χρειάζεται για το μπάνιο που επιθυμεί να δημιουργήσει, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα επώνυμων οίκων  παραγωγής  προϊόντων για το μπάνιο.

BATH GAS ENERGY ΦΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ

Υπάρχουν μονά, διπλά ή και τριπλά φίλτρα ανάλογα με το πόσο έντονο είναι το πρόβλημα του νερού και τι ακριβώς θέλετε να αντιμετωπίσετε. Αν για παράδειγμα θέλετε να μειώσετε τα άλατα, τότε θα χρειαστείτε μία διπλή συσκευή, στο πρώτο φίλτρο της οποίας θα βάλετε ένα φίλτρο μείωσης αλάτων και στο δεύτερο στάδιο ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα.

ΑΜΕΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε οικιακού και επαγγελματικού καταναλωτή και τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε, υπάρχουν ηλιακοί & ηλεκτρικοι θερμοσίφωνες διαφόρων τύπων που μπορείτε να επιλέξετε.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Η τοποθέτηση ενός συστήματος Θέρμανσης με φυσικό αέριο είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε μια ευχάριστη εσωτερική θερμοκρασία καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε ενέργεια.