ΘΕΡΜΑΝΣΗ

BATH GAS & ENERGY ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΟΥΚΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Μια ολοκληρωμένη ρύθμιση του συστήματος Θέρμανσης, εξασφαλίζει την άρτια λειτουργία του.

Ο προγραμματισμός μιας υπηρεσίας συντήρησης του συστήματος Θέρμανσης μια φορά το χρόνο, ιδανικά, πριν ξεκινήσουν οι ψυχρότεροι μήνες, μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε σημαντικά προβλήματα που μπορεί να απαιτούν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Επιπλέον, η τακτική συντήρηση του συστήματος Θέρμανσης σας, μπορεί να βοηθήσει στην διασφάλιση της σωστής λειτουργίας και αποτελεσματικότητας, ακόμη και με παράταση στη διάρκειας ζωής του.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Εφαρμόζουμε προηγμένες τεχνικές και χρησιμοποιούμε εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας κατά την εκτέλεση των υπηρεσιών Θέρμανσης.

Η bath gas energy στην Περιοχή Ζωγράφου Αθήνα, μπορεί να επιθεωρήσει το σύστημα Θέρμανσης σας για πιθανά προβλήματα, ζητήματα αποδοτικότητας και κινδύνους για την υγεία σας, που σχετίζονται με προβληματικό ή ακατάλληλο σύστημα λειτουργίας.

Διασφαλίσουμε την άρτια και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος Θέρμανσης σας καθ’όλη την διάρκεια του κύκλου ζωής του.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 

ΑΡΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Στην BATH GAS ENERGY Υδραυλικά στην Περιοχή Ζωγράφου Αθήνα, είμαστε υπερήφανοι που η κάθε υπηρεσία μας έχει στόχο την άμεση, άψογη, και οικονομικότερη λύση σε κάθε ανάγκη σας.

Προσφέρουμε πλήρη ρύθμιση για κάθε τύπο συστημάτων οικιακής και όχι μόνο Θέρμανσης. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας υποβάλλονται σε εκτεταμένη τεχνική εκπαίδευση για να διασφαλίσουμε ότι θα είναι σε θέση να χειριστούν οποιαδήποτε υπηρεσία συντήρησης Θέρμανσης, κάθε τύπου επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων και τυχόν δυσλειτουργίες.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και μετά την εγκατάσταση / επισκευή, χρησιμοποιώντας πάντα εξαρτήματα υψηλών προδιαγραφών με εγγύηση από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο μας.

Η εταιρεία μας BATH GAS ENERGY Περιοχή Ζωγράφου Αθήνα, παρέχει εγγύηση στην περίπτωση που το σύστημα Θέρμανσης σβήσει για οποιονδήποτε λόγο κατά τη διάρκεια της σεζόν, μετά από έλεγχο & αποκλείοντας την κακή χρήση. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την πολυετή πείρα μας, την τεχνογνωσία των συνεργατών μας και τον αμέριστο σεβασμό μας προς τον πελάτη.

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

BATH GAS & ENERGY ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΟΥΚΗΣ

Προσφέρουμε ρυθμίσεις για τα συστήματα Θέρμανση, για όλα τα παρακάτω και πολλά ακόμη:

 

  • ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΑΕΡΙΟΥ
  • ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
  • ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Πως μπορώ να ζεσταθώ οικονομικά?

Οικονομικότερες χρεώσεις Θέρμανσης προσφέρουν οι ακόλουθες επιλογές:
A. ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
Το φυσικό αέριο εξυπηρετεί όλες τις οικιακές ανάγκες, από το μαγείρεμα και την χρήση ζεστού νερού, έως την Θέρμανση.
Β. ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ/ PELLET
Η χρήση Βιομάζας ή Pellet είναι μία από τις πιο οικολογικές επιλογές καθώς και τα δύο παράγονται είτε από υπολείμματα επεξεργασίας ξύλου ή υπολείμματα αγροτικών καλλιεργειών.
Γ. ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Μία ”απλή” μεταφορά κυρίων θερμικής ενέργειας από έναν χώρο με χαμηλότερη θερμοκρασία σε χώρο με υψηλότερη.

Μπορεί να γίνει σωστή μελέτη στον χώρο μου ?

Η μελέτη Θέρμανσης γίνεται από ειδικευμένο Μηχανολόγο ή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό με βασικά στοιχεία τα εξής:
Α. Μελέτη θερμικών απωλειών.
Β. Μελέτη Δισωλήνιου/ Μονοσωλήνιου συστήματος, επιλέγοντας τις σωληνώσεις και τα σώματα θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της εγκατάστασης Θέρμανσης συνολικά.

Πως μπορεί να εγκατασταθεί ένα σύστημα αυτόνομης Θέρμανσης?

Η εφαρμογή αυτόνομης εγκατάστασης είναι εφικτή εάν ο κεντρικός λέβητας της πολυκατοικίας λειτουργεί με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο. Κάθε διαμέρισμα έχει την δυνατότητα να αυτονομηθεί και να καθορίζει ο έκαστος ιδιοκτήτης τον χρόνο που θα κάνει χρήση της Θέρμανσης.