Τηλ.2107759214 & Κιν.6974226095

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

BATH GAS & ENERGY ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΟΥΚΗΣ

ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται  αύξηση των έργων μικρής και μεσαίας κλίμακας και κυρίως η ανάγκη για ανακαίνιση σπιτιού είτε μεμονωμένα σε κάποιες εργασίες, όπως ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση σαλονιού ή ακόμη και υπνοδωματίου, αλλά και για ριζική ανακαίνιση της κατοικίας εσωτερικά και εξωτερικά.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους ανακαίνισης που μπορεί να μας ζητηθεί.

Κάθε χώρος που θέλει ανακαίνιση έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Εκεί η πολύχρονη εμπειρία μας στις ανακαινίσεις και τις  κατασκευές, μαζί με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώνουμε τις εργασίες ανακαίνισης, γρήγορα οικονομικά και με άριστα αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις χώρων παντός τύπου (κουζίνας, μπάνιο, σαλονιού, υπνοδωματίου) με εγγύηση ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ιδανικό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΟΙΚΙΑΣ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στόχος η επιτυχημένη ανακαίνιση της οικίας σας, που μπορεί να υλοποιήσει η εταιρία μας, υλοποιούμε αποτελέσματα όπως ακριβώς τα φαντάζεστε και τα επιθυμείτε.

Η εταιρία μας, μετά από ραντεβού που θα πραγματοποιήσουν στο χώρο σας και στα γραφεία μας μαζί σας, θα σας κάνει μία σειρά από έξυπνες, οικονομικές και όμορφες προτάσεις για την ανακαίνιση της οικίας σας, του λουτρού, της κουζίνας, του κήπου, αλλά και ό,τι άλλο εσείς θέλετε να ανακαινίσετε.

Κάθε ανακαίνιση για μας είναι ένα ξεχωριστό, μοναδικό έργο και οι μηχανικοί μας και τα συνεργεία μας μελετούν κάθε εργασία που θα κάνουν στον χώρο σας με μεγάλη προσοχή.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΟΙΚΙΑΣ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • – Εργασίες Μπετού
 • – Κτισίματα
 • – Επιχρίσματα
 • – Τοποθέτηση Πλακιδίων
 • – Τοποθέτηση Γυψοσανίδων
 • – Κουζίνες – Ντουλάπες
 • – Αλουμίνια – PVC
 • – Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
 • – Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
 • – Βαφές κτιρίων
 • – Σιδηρικές εργασίες

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΟΥ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Κάθε ανακαίνιση. Ολόκληρου του ακινήτου ή, η ανακαίνιση μπάνιου,ή η ανακαίνιση κουζίνας είτε άλλου χώρου, πάντα συνοδεύεται από μελέτη με την οποία συντάσσεται η συγγραφή υποχρεώσεων της εταιρίας μας για τις εργασίες που έχετε επιλέξει να κάνετε.

Μέλημά μας είναι το κόστος ανακαίνισης του σπιτιού σας να είναι το χαμηλότερο δυνατό, βασισμένο στον προυπολογισμό σας, χωρίς αυτό να σημαίνει εκπτώσεις στα υλικά και τις εργασίες.

Μπορούμε να πετύχουμε τις καλύτερες τιμές για εσάς λόγω της πολυετούς συνεργασίας μας με μεγάλους προμηθευτές και με την συνεχή και αδιάκοπη συνεργασία μας με τους τεχνίτες μας.

Για κάθε έργο μας συντάσσεται χρονοδιάγραμμα, το οποίο τηρείται πιστά.  Ο πελάτης μας γνωρίζει πότε θα είναι το σπίτι του ετοιμοπαράδοτο με το κλειδί στο χέρι αλλά και πότε πρέπει να επιλέξει τα υλικά που θα τοποθετηθούν στο σπίτι του.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες μας αποδεικνύουν σε κάθε εργασία ότι μπορούν να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο δύσκολες εργασίες ανακαίνισης και να εκπληρώσουν έργα, άμεσα και αποτελεσματικά.

Ο  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

BATH GAS & ENERGY ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΟΥΚΗΣ

Για μερικές ανακαινίσεις έως και ολικές ανακαινίσεις, εφαρμόζονται εργασίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους.

Συγκεντρώσαμε τα στοιχεία εκείνα που μας καθιστούν την πιο αξιόπιστη λύση στις ανακαινίσεις κατοικιών.

 • Προετοιμασία: Θεωρούμε ότι η καλή προετοιμασία είναι πολύτιμος αρωγός μιας επιτυχημένης ανακαίνισης.
 • Συνέπεια: Η συνέπεια είναι το Α και το Ω στην εταιρεία μας. Το συνεργείο ακολουθεί πάντα το προσυμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, σεβόμενο το προσωπικό χρόνο των πελατών.
 • Ασφάλεια: Ο τακτικός έλεγχος των εργασιών, γίνεται ώστε να είμαστε σίγουροι για την αντοχή όλων των κατασκευών μας και για την ασφάλεια των πελατών μας έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών.
 • Ποιοτικά υλικά: Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην ανακαίνιση σπιτιού, επιλέγονται μαζί με τον πελάτη με κριτήριο την αισθητική και τον προϋπολογισμό του.
 • Σύγχρονο εξοπλισμό: Γνωρίζοντας ότι η τεχνολογία εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, φροντίζουμε να προμηθευόμαστε εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στον πελάτη μοντέρνες λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ , ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΟΥΚΗΣ BATH GAS ENERGY

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Όταν αποφασίζετε να προβείτε σε μια ανακαίνιση, ολική, μπάνιου, κουζίνας ή οποιοδήποτε άλλου χώρου, είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να δείτε δείγματα δουλειάς από την εταιρεία που θα επιλέξετε.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αρκετά έργα ανακαίνισης που έχει ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία η εταιρεία μας.

Δεν είναι εφικτό να καταχωρήσουμε όλες τις δουλειές που αναλαμβάνουμε. Θα βρείτε είναι ένα αρκετα πλούσιο αν και ενδεικτικό μέρος αυτών. Είμαστε στη διαθεση σας για ερωτήσεις και γιατι όχι ένα ραντεβού από κοντα για τις απορίες σας.