0%
Loading ...
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

BATH GAS & ENERGY ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΟΥΚΗΣ

ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Έχετε πρόβλημα με την αποχέτευσή σας; Βούλωσαν οι σωληνώσεις του κτιρίου σας; Καλέστε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, πάντα με την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών που μας χαρακτηρίζει.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα αποφράξεων.

Επεμβαίνουμε ταχύτατα στο χώρο σας, προσφέροντάς σας υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου. Με σταθερά τις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οδηγούν στην λεκάνη του μπάνιου σας να μπλοκάρει. Τις περισσότερες περιπτώσεις είναι από ευθύνη των ενοίκων, της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου.

  • Από ρίψη χαρτιών τουαλέτας στην λεκάνη
  • Από ρίψη άλλων αντικειμένων στην λεκάνη

 Αυτά τα αντικείμενα έχουν βρεθεί να έχουν μπλοκάρει τις σωληνώσεις της λεκάνης της τουαλέτας σε σπίτια, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους. Πολλές φορές σε ξενοδοχεία, αλλά και σε καταστήματα αναψυχής.

ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Τα λίπη και τα μικρά αποφάγια που ξεφεύγουν και φτάνουν μέχρι το σιφόνι του νεροχύτη δημιουργούν με τον καιρό μία μάζα που φράσσει σταδιακά την αποχέτευση νεροχύτη κουζίνας και αρχίζει να εμποδίζει την απομάκρυνση του νερού.

Αρχικά η λειτουργικότητα του νεροχύτη αρχίζει να μειώνεται, παρατηρούνται οι πρώτες ενδείξεις του προβλήματος και τελικά ο φραγμένος νεροχύτης παύει να λειτουργεί σωστά.  

ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΠΤΗΡΑ

Για το βούλωμα του νιπτήρα ευθύνονται συνήθως υπολείμματα σαπουνιού, τρίχες αλλά και μικρά σκουπίδια που μπορούν να τρυπώσουν στις σωληνώσεις. Ένας ακόμη παράγοντας είναι οι κακοτεχνίες κατά την εγκατάσταση των σωληνώσεων.

Προσοχή, μην κάνετε μόνοι σας πειράματα για να τον ξεβουλώσετε και κυρίως μην δοκιμάσετε χημικά αποφρακτικά διαλύματα γιατί μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην επιφάνεια των σωληνώσεων και διάβρωση.

ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

  • Η διάγνωση με κάμερα αποτελεί την καλύτερη λύση σε ότι έχει να κάνει με βλάβες στο αποχετευτικό σύστημα, μιας και δεν απαιτεί το σκάψιμο της εγκατάστασης, απαλλάσσοντας σας από περιττά έξοδα.
  • Η εταιρία μας μπορεί να πραγματοποιήσει διάγνωση με κάμερα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις βλάβης, όπου απαιτείται ακριβή εικόνα του εσωτερικού των σωληνώσεών σας.

ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

  • Οι αποφράξεις με κάμερα είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος για την άμεση διάγνωση και έλεγχο του αποχετευτικού συστήματος, ώστε να ανακαλύψουμε σε ποιο σημείο και το λόγο που φράζει η αποχέτευση.
  • Στην συνέχεια, το έμπειρο προσωπικό μας και με τον κατάλληλο εξοπλισμό, σας απαλλάσσει απο το σοβαρό πρόβλημα της συνεχούς φραγής των σωληνώσεων σας μια και καλή!

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

BATH GAS & ENERGY ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΟΥΚΗΣ

Για τις αποφράξεις στη περιοχή Ζωγράφου αλλά κ σε όλη την Αθήνα, διαθέτουμε έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό με άριστες γνώσεις και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα, ώστε να αναλάβουμε πλήρως και αποτελεσματικά την κάλυψη των αναγκών σας.

Γιατί βούλωσε η αποχέτευσή μου?

Στις αποχετεύσεις, με την χρήση του πλυντηρίου, της κουζίνας και του μπάνιου, καθημερινά καταλήγουν χαρτιά, σαπούνια, τρίχες, υπολείμματα τροφών κ.ά. Με την πάροδο του χρόνου αυτά προσκολλώνται στις εσωτερικές επιφάνειες των σωληνώσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πουρί. Έτσι, η διατομή των σωληνώσεων μικραίνει σταδιακά, έως ότου φράξει εντελώς και οι αποφράξεις να είναι αναγκαίες.

Έφραξε η αποχέτευσή μου. Για την απόφραξη να χρησιμοποιήσω χημικά για να ξεβουλώσει?

Γενικά υπάρχει η αντίληψη πως όταν βουλώνει ο νεροχύτης, το σιφόνι στο μπάνιο και ο νιπτήρας μπορεί να ξεβουλώσει με την χρήση χημικών. Εμείς ως ειδικοί στην απόφραξη λέμε όχι στη χρήση χημικών για τους εξής λόγους.

Δημιουργούν φθορά στις σωληνώσεις καθώς είναι καυστικά.
Είναι επιβλαβή για το περιβάλλον.
Μπορεί να δημιουργήσουν ανεπανόρθωτες ζημιές στις σωληνώσεις. Πράγματι, στην περίπτωση που δεν μπορέσουν τα χημικά να ξεβουλώσουν την σωλήνα, θα μείνουν μέσα και θα πετρώσουν. Εάν συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου.
Τα χημικά του εμπορίου είναι καυστικά και υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος.
Κίνδυνος δηλητηρίασης από τις αναθυμιάσεις.
Εάν παρόλα αυτά αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο χημικό, καλό θα ήταν να πάρετε τις απαραίτητες προφυλάξεις (γάντια, μάσκα, γυαλιά).

Τί πρέπει να κάνω ώστε να διατηρώ τις σωληνώσεις μου καθαρές?

Κάθε αποχέτευση με την πάροδο του χρόνου κάποια στιγμή θα χρειαστεί συντήρηση ή απόφραξη. Βεβαίως, για να παρατείνεται το χρόνο αυτό μπορείτε να κάνετε τα εξής:

1)Πετάτε τα χαρτιά και άλλα μικροαντικείμενα στον κάδο και όχι μέσα στην λεκάνη.

2)Χρησιμοποιείτε τα ειδικά φιλτράκια που μπαίνουν στους νιπτήρες για να μαζεύουν τις τρίχες

3) Σκουπίζετε καλά τα πιάτα και τα σκεύη μαγειρέματος πριν τα πλύνετε.

Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός της αποχέτευσης?

Κάθε αποχέτευση είναι μοναδική και καθεμιά έχει τις ιδιαιτερότητές της. Για να μπορέσουμε να δώσουμε απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να γνωρίζουμε τη δομή, τα υλικά κατασκευής, τη συχνότητα της χρήσης και την παλαιότητά της.

Γιατί πρέπει να συντηρώ την αποχέτευσή μου?

Ο τακτικός έλεγχος και η συντήρηση της αποχέτευσής σας θα σας ωφελήσει στο να μην υπάρξουν απρόοπτα (φραξίματα, διαρροές). Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να βρεθείτε αντιμέτωποι με ακαθαρσίες στον χώρο που ζείτε ή εργάζεστε, ιδιαίτερα εάν οι αποχετεύσεις σας είναι παλιές. Για αυτό οι τακτικοί έλεγχοι και οι συντηρήσεις θα εξαλείψουν τις δυσάρεστες οσμές και θα σας εξασφαλίσουν ένα υγιές περιβάλλον.